14-20 اردیبهشت:

آغاز اجرای بسیج ارتقاء سلامت ایرانیان بالای 30 سال

معاون بهداشتی دانشگاه از آغاز اجرای غربالگری فشار خون، تناسب بدنی و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان بالای 30 سال از امروز لغایت 20 اردیبهشت ماه خبر داد.

دکتر سید علیرضا مروجی در گفتگو با وب دا، با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی با عنوان "فشار خون را جدی بگیریم" اظهار داشت: این برنامه همزمان با سراسر کشور در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل انجام می شود.

وی، سنجش فشار خون، اندازه گیری قد و وزن و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت را از اهداف این برنامه برشمرد و ادامه داد: این طرح با همکاری و مشارکت داوطلبانه دانشجویان پرستاری و سازمان نظام پرستاری انجام می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به فعالیت تمامی مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و 20 پایگاه سیار در این طرح، یادآور شد: افراد دارای مشکل فشار خون ابتدا توسط پزشکان این مراکز درمان و در صورت نیاز به خدمات تخصصی به کلینیک ویژه فشار خون دانشگاه واقع در بیمارستان متینی ارجاع داده می شوند.

دکتر مروجی، بر فرهنگ­سازی و اصلاح سبک زندگی برای تأمین سلامتی مردم حول محور شعار سال تأکید کرد.

ساعت : 11:59 -  روز  : شنبه  - 14 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :675